Гуморина в школі

2016-04-01

У школі організовано проведення гуморини до Всесвітнього дня гумору.

Членами УР «Надія» протягом тижня проводились анкетування «Чи маєте ви почуття гумору?» серед учнів 3-9 класів, за результатами якого виявлено, що тільки 1% учнів мають критичне почуття гумору, яке потрібно розвивати і дали пораду: «Більше посміхайтесь!», 1% учнів – надмірне почуття гумору, тобто звикли у всьому іронізувати і у 98% виявлено гарне почуття гумору, яке допомагає вирішувати складні питання та поганий настрій. Тому організована гумори була направлена на те, щоб викликати у дітей сміх, або хоча б посмішки.

Учнівські колективи виступили з гумористичними номерами, а найбільше глядачам запам’ятався «Танок рожевих лебедів» (хлопці 7 класу) та циганський табір з клоунами (учні 5 класу), інші гуморески у виконанні учнів також не залишили нікого байдужим.

Педагогом-організатором Наливайко С.А. ознайомлено присутніх з «Фактами сміху» та його цілющими властивостями у супроводі мультимедійної презентації, а практичним психологом Кушніровою О.В. повідомлено про види сміху та їх особливості та проведено практикум «Сміхотерапії».

До уваги глядачів запропоновано перегляд мультфільму про цілющі властивості сміху «Одуванчик – толстые щеки», відеоролик сміху малюків та веселого сучасного Хотея із японської легенди «Сміх в вагоні метро».

На завершення ведучими надано кілька порад щодо користування посмішкою та сміхом щодня:

«…Смійтеся на здоров’я та даруйте оточуючим людям побільше посмішок!».

Усі учасники від душі посміялись!

/Files/images/2016_rk/kvten/1.JPG /Files/images/2016_rk/kvten/DSC08699.JPG

/Files/images/2016_rk/kvten/DSC08710.JPG /Files/images/2016_rk/kvten/DSC08718.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 334

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.